Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

VIDEO A PODCAST Diár na každý deň

Podcast relácie Diár. Foto: TABLET.TV

Denný podcast Diár prináša spravodajský prehľad očakávaných udalostí. Podcast Diár si môžete vypočuť v počítači a zároveň aj odoberať vo svojich mobilných zariadeniach.

Bratislava 7. február (TABLET.TV) - Redaktorka TASR Martina Rybanská prináša spravodajský prehľad dňa.



Dobrý deň, je piatok a my vám prinášame prehľad najdôležitejších udalostí dnešného dňa. Vitajte pri sledovaní diára.

Prezidentka na východe Slovenska
(Košice)

Prezidentka Zuzana Čaputová dnes absolvuje výjazd do regiónov. V Košiciach sa stretne s vedením Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácie. V Rožňave bude rokovať s primátorom mesta a stretne sa aj so starostami okolitých obcí. Popoludní ju čaká návšteva a prehliadka kaštieľa v Betliari.

Preventívne cvičenie
(Banská Bystrica)

V Roosveltovej nemocnici v Banskej Bystrici sa dnes uskutoční preventívne cvičenie na urgentnom príjme. Dôvodom je nový koronavírus, ktorý sa šíri z Číny. Slovenská vláda prijala preventívne opatrenia, ak by sa dostal aj na Slovensko. Doteraz však nebol potvrdený ani jeden prípad tejto nákazy.

Aktivity EIB na Slovensku
(Bratislava)

Predstavitelia Európskej investičnej banky dnes navštívia Slovensko. V hlavnom meste budú informovať o činnostiach banky za minulý rok, ale aj o aktivitách a projektoch, ktoré na Slovensku banka podporila. Mesto Bratislava od EIB získalo úver vo výške 50 miliónov eur na financovanie dopravnej infraštruktúry. O ďalších podporených projektoch sa dozviete z nášho servisu.

Protest autodopravcov
(Bratislava)

Únia autodopravcov Slovenska na dnes opäť pripravila protestné zhromaždenie, ktoré sa uskutoční pred Úradom vlády. Autodopravcovia budú protestovať za otvorenie zmluvy a dodatkov, ktoré sa týkajú prevádzky mýtneho systému. Žiadajú vyvodenie trestno-právnej zodpovednosti na Generálnej prokuratúre.

Boj o finálový postup
(Bratislava)

Slovenská tenisová dvojka Anna Karolína Schmiedlová a britská jednotka Heather Watsonová nastúpia dnes popoludní proti sebe v úvodnej dvojhre kvalifikačného duelu o postup na finálový turnaj Pohára federácie. V druhom singli si na antuke v bratislavskom NTC zmerajú sily slovenská jednotka Viktória Kužmová s britskou dvojkou Harriet Dartovou. Britky pricestovali do Bratislavy bez svojej jednotky Johanny Kontovej. Vlaňajšiu semifinalistku Roland Garros dlhodobo trápi zranenie kolena a ešte pred štartom Australian Open oznámila, že Fed Cup v prebiehajúcej sezóne vynechá.


Denný podcast Diár prináša spravodajský prehľad očakávaných udalostí.

Podcast Diár si môžete vypočuť v počítači a zároveň aj odoberať vo svojich mobilných zariadeniach.



Podcast Diár si môžete vypočuť aj na:









Listen to Stitcher