Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Slovensko

VIDEO A PODCAST Diár na každý deň

Podcast relácie Diár. Foto: TABLET.TV

Denný podcast Diár prináša spravodajský prehľad očakávaných udalostí. Podcast Diár si môžete vypočuť v počítači a zároveň aj odoberať vo svojich mobilných zariadeniach.

Bratislava 27. februára (TABLET.TV) - Redaktorka TASR Martina Rybanská prináša spravodajský prehľad dňa.

Rokovanie Bezpečnostnej rady
(Bratislava)

Dnes sa uskutoční zasadnutie Bezpečnostnej rady. Počas neho budú členovia informovaní o tom, ako je Slovenská republika pripravená zabezpečiť karanténu obce či regiónu v prípade nákazy koronavírusom. Rokovania sa zúčastní hlavný hygienik Slovenska ako aj zástupcovia Správy štátnych hmotných rezerv. Podľa odborníkov nový vírus nie je natoľko nebezpečný a smrteľný ako SARS a nemá potenciál spôsobiť pandémiu.



Volebné moratórium
(Bratislava)

Včera skončila volebná kampaň, od dnes začína volebné moratórium. Zároveň pre médiá začal platiť zákaz informovať o kandidujúcich subjektoch. Za porušenie zákazu viesť kampaň môžu strany dostať pokutu od 30 tisíc do 300 tisíc eur. Voľby budú stáť viac ako 12,6 milióna eur. V súvislosti s voľbami bude dnes informovať Štatistický úrad o tom ako je zabezpečený ich priebeh a sumarizácia výsledkov počas sobotňajšej volebnej noci.

Ako sa darilo fondom?
(Bratislava)

Slovenská asociácia správcovských spoločností dnes zhodnotí výsledky trhu kolektívneho investovania za minulý rok. Priblíži aj vývoj v Európe a vo svete, tiež bude hovoriť o rizikách, ktoré by mohli rastu fondov zabrániť.

„Zelení“ o klimatickej kríze
(Bratislava)

V bieloruskom Minsku pokračujú Majstrovstvá Európy v biatlone. Na obed štartujú preteky zmiešaných dvojíc, popoludní sú naplánované preteky zmiešaných štafiet. Slovensko reprezentuje deväť pretekárov, chýbajú však obe sestry Fialkové, ktoré sa sústredia na Svetový pohár.



Podcast Diár si môžete vypočuť aj na:









Listen to Stitcher