Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Slovensko

VIDEO A PODCAST Diár na každý deň

Podcast relácie Diár. Foto: TABLET.TV

Denný podcast Diár prináša spravodajský prehľad očakávaných udalostí. Podcast Diár si môžete vypočuť v počítači a zároveň aj odoberať vo svojich mobilných zariadeniach.

Bratislava 28. februára (TABLET.TV) - Redaktorka TASR Viera Kulichová prináša spravodajský prehľad dňa.



Koronavírus
(Bratislava)
Sledujeme situáciu okolo nového koronavírusu. Na Slovensku vyšetrili už viac ako 100 vzoriek na ochorenie COVID-19. Všetky boli negatívne. Situáciu pozorne sleduje ministerstvo zdravotníctva aj Úrad verejného zdravotníctva. Ľuďom slúžia telefónne aj emailová adresa. Dnes sa pozrieme sa na prácu hygienikov na letistku pri meraní teploty cestujúcim, ktorí prilietajú do Bratislavy.

Parlamentné voľby a rady voličom
(Bratislava)
Už v sobotu si budeme voliť našich zástucov v parlamente. Pripomenieme vám, ako hlasovať, koľko krúžkov môžete najviac odovzdať a čo v prípade, že zakrúžkujete menej alebo viac kandidátov, ako je dovolené. Pozrieme sa aj na pokutu, ktorá hrozí, ak vynesieme z volebnej miestnosti nepoužité hlasovacie lístky.

Kontroly potravín, ceny pohonných látok či bytov
(Bratislava)
Ministerstvo pôdohospodárstva predstavia výsledky rozsiahlych celoslovenských kontrol potravín. Porozprávajú aj o nedostatkoch a závažných zisteniach, ktoré potravinoví inšpektori zistili. A pozrieme sa aj na ceny pohonných látok, na vývoj cien bytov alebo cien vo výrobnej sfére.

Pamätná minca k SND, výstava v SNG
(Bratislava)
Slovenské národné divadlo má už 100 rokov. Jeho storočnicu si pripomenieme viacerými akciami. Jednou z nich je uvedenie pamätnej mince a známky, ktoré vydala Národná banka Slovenska v mincovni Kremnica a Slovenská pošta. Slovenská národná galéria zas otvorí výstavu Ladislava Vychodila. Viac informáciá nájdete v spravodajstve TASR. Pekný deň.

Denný podcast Diár prináša spravodajský prehľad očakávaných udalostí.

Podcast Diár si môžete vypočuť v počítači a zároveň aj odoberať vo svojich mobilných zariadeniach.



Podcast Diár si môžete vypočuť aj na:









Listen to Stitcher