Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Slovensko

VIDEO A PODCAST Diár na každý deň

Podcast relácie Diár. Foto: TABLET.TV

Denný podcast Diár prináša spravodajský prehľad očakávaných udalostí. Podcast Diár si môžete vypočuť v počítači a zároveň aj odoberať vo svojich mobilných zariadeniach.

Bratislava 11. marca (TABLET.TV) - Redaktorka TASR Martina Rybanská vám prináša spravodajský prehľad dňa.




Dobrý deň, je streda a my vám prinášame prehľad najdôležitejších udalostí dnešného dňa. Vitajte pri sledovaní diára.

Rokovanie vlády
(Bratislava)

Dnes bude ešte rokovať dosluhujúca vláda Petra Pellegriniho. Ministrov však nečaká rozsiahly program. Budú sa zaoberať len informačnými správami. Jedna z nich sa zaoberá realizáciou opatrení na ozdravenie krajiny Žiarskej kotliny. Pellegrini budem okrem toho informovať o výsledkoch rokovaní Rady Euróspkej únie v Bruseli, ktoré sa uskutočnili v polovici februára tohto roka.

Prepustenie Hrabárika
(Hrnčiarovce nad Parnou)

V našom spravodajskom servise sa dnes dočítate aj o podmienečnom prepustení Martina Hrabárika, ktorý bol členom bratislavského podsvetia sýkorovcov. V minulosti dostal trest odňatia slobody na 11 rokov za členstvo v zločineckej skupine a za spáchanie najmenej dvoch zločinov.

Najlepšie nemocnice
(Bratislava)

Súkromná zdravotná poisťovňa Dôvera dnes zverejní rebríček najlepších nemocníc na Slovensku za minulý rok. Zostavuje ho každoročne. Poisťovňa pri hodnotení prihliada aj na spokojnosť a hodnotenie pacientov. Zverejní aj mená nemocníc, ktoré v prieskume dopadli najhoršie.

Výstavba atletického štadióna
(Košice)

Košický samosprávny kraj bude informovať o výstavbe atletického štadióna pri Strednej športovej škole v Košiciach. Okrem toho dnes aj podpíše zmluvu o realizácii tohto projektu so Slovenským atletickým zväzom.

Sagan na pretekoch
(Paríž)

A pri športe ešte zostaneme. Slovenský cyklista Peter Sagan by mal dnes absolvovať ďalšiu etapu pretekov Paríž- Nice. Predchádzajúcu etapu vyhral Talian Giacomo Nizzolo, Sagan skončil na 11. mieste so stratou troch sekúnd.



Podcast Diár si môžete vypočuť aj na:









Listen to Stitcher