Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Slovensko

VIDEO: Boris Kollár z nemocnice: Lekári ma vytrhli hrobárovi z lopaty

Boris Kollár Foto: FB B. Kollár

Kollár je v nemocnici po dopravnej nehode, ktorá sa stala v sobotu 24. októbra.

Bratislava 4. novembra (Teraz.sk/TASR) - Predseda parlamentu Boris Kollár sa prvýkrát ozval od autonehody, ktorú mal 24. októbra. "Chcem vás všetkých pozdraviť a poďakovať sa každému jednému, ktorý mi napísal povzbudivé slová," uviedol vo videu z nemocnice s tým, že si to veľmi váži.

Zároveň ďakuje svojim dvom ochrankárom, šoférovi a osobnému strážcovi, ktorí boli rovnako účastníkmi nehody. "Napriek tomu, že boli zranení, tak mi okamžite poskytli prvú pomoc," povedal. Poďakoval tiež neznámym zdravotníkom, ktorí išli okolo nehody, vyskočili z auta a pomohli mu.

Predseda parlamentu vo videu opisuje priebeh jeho hospitalizácie po nehode. Prvý zákrok absolvoval v Petržalke, potom ho premiestnili do nemocnice na Kramároch. Ďakuje lekárom, ktorí ho dávajú dokopy. "Naozaj ma vytrhli hrobárovi z lopaty a urobili mi to tak, že sa budem snáď môcť vrátiť čoskoro do života," dodal.

Kollár je v nemocnici po dopravnej nehode, ktorá sa stala v sobotu 24. októbra na križovatke Ulice Svornosti a Mramorovej ulice v bratislavských Podunajských Biskupiciach.



B. Kollár tvrdí, že neporušil zákaz vychádzania


Predseda Národnej rady (NR) SR Boris Kollár (Sme rodina) tvrdí, že neporušil zákaz vychádzania vyhlásený v súvislosti s pandémiou nového koronavírusu. Povedal to vo videu zverejnenom na sociálnej sieti, v ktorom zároveň opísal dôvody, pre ktoré bol v Moste pri Bratislave a cestou späť do Bratislavy mal dopravnú nehodu.

Predseda parlamentu argumentuje tým, že platia výnimky týkajúce sa starostlivosti o zverenú blízku osobu. "Mal som doma malého syna Artura. Býva v Moste pri Bratislave, u mňa mal ostať celý víkend. Mal ísť odo mňa aj do školy. V Moste pri Bratislave som bol pre školskú tašku, pre veci," priblížil Kollár s tým, že Arturovej mame doniesol zároveň jedlo.

Kollár sa podľa jeho slov z Mosta pri Bratislave vracal do hlavného mesta cez Dunajskú Lužnú, kadiaľ chodí pri tejto ceste vždy. Cestou si mal volať s kamarátkou, ktorá sa ho spýtala, či ju nezoberie do lekárne, domov sa vráti taxíkom. Kollár povedal, že ju neodmietol a zobral ju. V Podunajských Biskupiciach však mali dopravnú nehodu, ich auto ale nie je vinníkom, lebo išlo na zelenú.