Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Slovensko

Vlaky minulý týždeň zrazili dvoch ľudí, jeden z nich prežil

Ilustračné foto Foto: TASR

Objavilo sa tiež niekoľko ľudí so samovražednými úmyslami.

Bratislava 21. septembra (TASR) - Vlaky minulý týždeň zrazili dvoch ľudí, jeden z týchto prípadov bol smrteľný. Na trati Udavské – Koškovce náhle vbehol pod vlak muž z blízkeho krovia. Tento prípad vyšetruje polícia.

Šťastie mala civilná osoba, ktorá sa na trati Kamenica nad Cirochou – Humenné pohybovala v priechodnom priereze koľaje. Po zrážke ju odviezli do nemocnice na vyšetrenia.

Objavilo sa tiež niekoľko ľudí so samovražednými úmyslami. Na trati Kostoľany nad Hornádom – Košice zastavil osobný vlak pred mužom, ktorý ležal v koľajisku. Iný prípad sa stal v bratislavskej Rači. Polícia vyviedla z priestorov, ktoré nie sú prístupné verejnosti, človeka so samovražedným úmyslom.

Minulý týždeň sa vyskytli dva prípady krádeží, ako aj vandalizmu. Počas odstraňovania poruchy na trati Nálepkovo – Švedlár zamestnanec Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) zistil, že zmizlo približne desať metrov kábla traťovej linky. V úseku Zohor – Malacky si niekto z priecestného zabezpečovacieho zaradenia odniesol dve tabule s označením "Pozor vlak".

TASR informovala Ivana Popluhárová z Odboru komunikácie Generálneho riaditeľstva ŽSR.