Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Slovensko

Žabka otvára jubilejnú desiatu predajňu

Foto: Žabka

Žabka otvára jubilejnú desiatu predajňu! Rýchly nákup je teraz v Bratislave ešte dostupnejší

Bratislava 4. novembra (OTS) - Žabka na Slovensku pokračuje v rýchlej expanzii a otvára svoju desiatu predajňu, a to konkrétne na bratislavskej Kolibe. Bratislavčania a návštevníci hlavného mesta si môžu najnovšie rýchlo a bez kompromisov nakúpiť napríklad aj priamo v nákupnom srdci Bratislavy – na Obchodnej ulici, kde je otvorená nová predajňa Žabky už od konca októbra.

„Sme hrdí na to, že oslavujeme otvorenie 10. predajne Žabka na Slovensku. Náš koncept si našiel svojich priaznivcov medzi zákazníkmi, ktorí chcú nakúpiť rýchlo a bez kompromisov. Teším sa, že sa nám darí prichádzať s konceptom Žabka do nových lokalít, najmä v hlavnom meste,“ hovorí Miroslav Ďurana, generálny manažér Žabky na Slovensku. Podľa jeho slov chcú mnohí zákazníci Žabky šetriť svoj čas, a preto vítajú možnosť rýchlo si nakúpiť a využiť doplnkové služby, ktoré sú súčasťou konceptu Žabka, ako je napríklad donáška nákupu cez službu Bolt Food či možnosť zobrať si kávu so sebou alebo vyzdvihnúť si svoju zásielku.


- Zákazníci Žabky môžu v Bratislave nakupovať v ďalších dvoch nových predajniach. V hlavnom meste je k dispozícii celkovo šesť predajní Žabka.
- Žabka na Slovensku otvorila už desať prevádzok. Najnovšie prevádzky boli otvorené v srdci Bratislavy – na Obchodnej ulici a taktiež na Kolibe, na Svätovavrineckej ulici.
- Zákazníci oceňujú starostlivo vyberaný sortiment pre rýchly nákup a rovnako tak aj doplnkové služby Žabky ako možnosť kúpiť si čerstvú kávu so sebou, vyzdvihnúť balík alebo online nákup s donáškou až domov.


Žabka v srdci Bratislavy na Obchodnej ulici

V predajni Žabka na Obchodnej ulici si zákazníci môžu nakúpiť od, 6.00 do 23.00 hodiny, 7 dní v týždni na ploche 42 štvorcových metrov. K ponuke viac ako 1 300 tovarov pribudli aj novinky – proteínové tyčinky, arašidové nátierky, ovocné energetické cukríky a datľový sirup značky Bombus. O pár dní pribudne tiež užitočná služba – stanica na dobíjanie telefónov a IQos. Neodmysliteľnou súčasťou predajne je možnosť kúpiť si kávičku so sebou. Veľmi zaneprázdnení Bratislavčania môžu aj v tomto obchode Žabka využiť nákup online prostredníctvom donáškovej služby Bolt Food.

O prevádzku novej Žabky na Obchodnej ulici sa stará Peter Farra, ktorý si už vyskúšal vlastné podnikanie v inom sektore a maloobchod je pre neho novou skúsenosťou a zároveň výzvou.

Zdroj Foto: Žabka

Žabka už aj na bratislavskej Kolibe!

Jubilejná 10. predajňa Žabka otvára svoje brány zákazníkom dnes, teda vo štvrtok 4. novembra. Na ploche 55 štvorcových metrov ponúkne nakupujúcim 1 700 položiek. Novinkou bude špeciálna banánová múka od Express menu a špeciálne čaje i nátierky od slovenského výrobcu Mixit. Žabka na Kolibe bude otvorená 7 dní v týždni v čase od 6. do 22. hodiny. Okrem nákupu si zákazníci v tejto predajni môžu vyzdvihnúť svoj balík – využiť službu Pickup od DPD – alebo vymeniť CO2 náplne. Samozrejmosťou je platba kartou, stravnými lístkami a možnosť kúpiť si kávu so sebou. Zaneprázdnení ľudia z okolia si môžu nakúpiť v Žabke aj na diaľku – cez niektorú z osvedčených donáškových služieb Bolt Food alebo Wolt. Predajňu na bratislavskej Kolibe vedie Pavol Pavlech, ktorý má dlhoročné skúsenosti s prácou v maloobchode. Ako sám hovorí, mať vlastný obchod s potravinami je pre neho splnený sen.

Ako si splniť svoj sen o vlastnom obchode

„Mať vlastný obchod je pre mnohých snom, ktorý práve náš unikátny podnikateľský koncept Žabka môže splniť. Koncept funguje vo forme franchisingovej spolupráce. V praxi to znamená, že každú predajňu Žabka na Slovensku prevádzkuje skúsený franchisingový partner. Ten sa môže spoľahnúť na podporu a know-how od skúseného tímu Žabky. Franchisingový partner získava v rámci spolupráce plne vybavenú predajňu s pravidelným zásobovaním,“ vysvetľuje Miroslav Ďurana zo Žabky.

„Teší ma, že na Slovensku dnes aj v čase pandémie prinášame spolu s novými predajňami aj atraktívne podnikateľské príležitosti. Stále hľadáme a vítame tipy na vhodné priestory a miesta, kde by sme mohli otvoriť nové predajne Žabka,“ dopĺňa M. Ďurana.

Po otvorení dvoch nových obchodov Žabka na Slovensku bude prevádzkovať desať predajní. Prvý obchod otvorila v septembri 2020 v bratislavskom Ružinove. Dnes zákazníci nájdu v hlavnom meste celkovo už šesť predajní Žabka. Ďalšie predajne pribudli v Trnave, Šamoríne, Malackách a najnovšie v Dunajskej Strede. V budúcom roku sa Žabka chce zamerať na otváranie nových predajní v nitrianskom, piešťanskom i novozámockom regióne.

Žabka má záujem o rozšírenie podnikania najmä na západe krajiny v mestách ako Trnava, Hlohovec, Bratislava, Nitra, Dunajská Streda, Pezinok, Senec, Malacky a v ich okolí. Zaujala vás sieť potravín Žabka? Viac informácií nájdete na www.izabka.sk