Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 17. apríl 2024Meniny má Rudolf
< sekcia Slovensko

Žákovic Open v Trenčianskych Bohuslaviciach prerušila silná búrka

Festival Žákovic Open, archívna snímka. Foto: Pavol Karell

Celý areál je silne podmáčaný, koncertné pódium aj zvuková aparatúra namokli, takže hudobný večer nemohol ďalej pokračovať.

Bratislava 29. júla (TASR) – V piatok popoludní (29. 7.) otvoril brány obľúbený rodinný festival Žákovic Open v Trenčianskych Bohuslaviciach. Bošácka dolina však znela hudbou iba tri hodiny, keď program prvého dňa prerušila silná búrka s prietržou mračien, krúpami a silným vetrom, ktorý pováľal desiatku slnečníkov a stanov s občerstvením.

Celý areál je silne podmáčaný, koncertné pódium aj zvuková aparatúra namokli, takže hudobný večer nemohol ďalej pokračovať.

Program otvorila trenčianska formácia Random Choices, po nich prišla na pódium skupina Vetroplach, ktorá rovnako odohrala celý set. Treťou v programe bola skupina Cpt. Slice, ktorá hrá cover verzie známych zahraničných hitov. Došli však iba po skladbu Softly Softly, známy to hit anglickej kapely Equals, keď bol program festivalu pre búrku prerušený.

Program prvého dňa z bezpečnostných dôvodov už nebude pokračovať, v týchto chvíľach organizačný štáb rieši program druhého dňa festivalu.