Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 17. máj 2024Meniny má Gizela
< sekcia Slovensko

Záujem o testy na zhodnotenie zdravia či alergií u samoplatcov stúpa

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Michal Svítok

Najväčší záujem je o balíčky preventívnych vyšetrení, ktoré vedia poskytnúť komplexný pohľad na aktuálny zdravotný stav a tiež o testy na alergie či intolerancie.

Bratislava 30. apríla (TASR) - Záujem o testy na zhodnotenie zdravia či alergií u samoplatcov stúpa. Podľa obchodného manažéra Synlab Slovakia Michala Laurenčíka ľuďom najviac vyhovuje krátka čakacia doba na termín a dostupnosť výsledkov.

Priblížil, že klienti si môžu vybrať z biochemických, sérologických, hematologických, imunologických, toxikologických, PCR či mikrobiologických laboratórnych vyšetrení. "Ponúkame starostlivo vytvorené balíčky preventívnych vyšetrení, ktoré klientom prezradia ich aktuálny zdravotný stav. V ponuke nájdu aj špeciálne vyšetrenia ako test alergií Alex, test potravinových intolerancií či PHI index určený mužom," dodal Laurenčík.

Najväčší záujem je podľa jeho slov o balíčky preventívnych vyšetrení, ktoré vedia poskytnúť komplexný pohľad na aktuálny zdravotný stav a tiež o testy na alergie či intolerancie.