Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Hráč Realu James Rodriguez má problém, za volantom mu namerali 200 km

Kolumbijský futbalista a hráč Realu Madrid James Rodriguez (vpravo) reaguje po nepremenenom strieľaní na bránu tímu Villarreal v zápase španielskej La Ligy 13. decembra 2015 na štadióne vo Villarreale. Rodriguez si spôsobil problémy, keď sa na svojom aute hnal rýchlosťou 200 km/hod na úseku, kde mohol ísť maximálne 120. Hrozí mu vysoká pokuta a odobratie vodičského preukazu. Foto: TASR/AP

Kolumbijčanovi teraz hrozí vysoká pokuta a odobratie vodičského preukazu, rovnako ako sa so vlani stalo jeho spoluhráčovi z Realu Karimovi Benzemovi.

Madrid 1. januára (TASR) - Kolumbijský futbalista James Rodriguez má problémy so španielskou políciou. Tá stredopoliara Realu Madrid prichytila cestou na tréning pri výraznom prekročení povolenej rýchlosti.

Rodriguez sa na svojom aute hnal rýchlosťou 200 km/h, hoci maximálne mohol na meranom úseku ísť 120. Podľa portálu španielskeho periodika AS ho neoznačné policajné auto prenasledovalo až k bránam tréningového centra, pričom ho opakovane vyzývalo na zastavenie vozidla.

Kolumbijčanovi teraz hrozí vysoká pokuta a odobratie vodičského preukazu, rovnako ako sa so vlani stalo jeho spoluhráčovi z Realu Karimovi Benzemovi, pripomenula agentúra Reuters.