Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Šport

Agüero absolvoval vyšetrenie srdca, tri mesiace si nezahrá

Na snímka zľava hráč Barcelony Sergio Agüero počas zápasu najvyššej španielskej futbalovej súťaže La Liga medzi Barcelonou a Alaves 30. októbra 2021, foto z archívu. Foto: TASR/AP

Tridsaťtriročného hráča niekoľko minút ošetrovali priamo na ploche, potom dokázal po vlastných zísť z ihriska.

Barcelona 2. novembra (TASR) - Argentínsky futbalista Sergio Agüero sa podrobil vyšetreniu srdca a minimálne tri mesiace bude mimo hry.

Útočníka FC Barcelony museli v sobotu hospitalizovať pre problémy s dýchaním. Agüero striedal pre zdravotné problémy v prvom polčase duelu La Ligy s Alavesom (1:1), keď sa sťažoval na bolesť v hrudníku. Tridsaťtriročného hráča niekoľko minút ošetrovali priamo na ploche, potom dokázal po vlastných zísť z ihriska.

"Podrobil sa diagnostickému a terapeutickému procesu, ktorý mu nejaký čas nedovolí hrať. Budeme vyhodnocovať účinok liečby, aby sme určili proces jeho zotavovania," cituje agentúra AP vyhlásenie Kataláncov, ktorí neposkytli žiadne ďalšie podrobnosti.

"Spýtal som sa ho, ako mu je a povedal, že sa mu točí hlava. Išiel do nemocnice. Nič viac neviem povedať," citovala agentúra AFP pozápasové slová dočasného trénera mužstva Sergiho Barjuana.