Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Šport

Agüero mal v zápase s Alaves problémy s dýchaním, putoval do nemocnice

Hráči Manchestru City vyhadzujú do vzduchu spoluhráča Sergia Agüera, foto z archívu. Foto: TASR/AP

Futbalista sa sťažoval na bolesť v hrudníku.

Barcelona 31. októbra (TASR) - Argentínskeho futbalistu Sergia Agüera museli v sobotu hospitalizovať pre problémy s dýchaním. Útočník FC Barcelona musel pre zdravotné problémy vystriedať v prvom polčase duelu La Ligy s Alaves (1:1), sťažoval sa na bolesť v hrudníku a hneď putoval do nemocnice na vyšetrenie.

Tridsaťtriročného hráča niekoľko minút ošetrovali priamo na ploche, potom dokázal po vlastných zísť z ihriska. "Agüero sa sťažoval na problémy v oblasti hrudníka a išiel do nemocnice na lekárske testy," potvrdili Katalánci v oficiálnom komuniké. "Spýtal som sa ho, ako mu je a povedal, že sa mu točí hlava. Išiel do nemocnice. Nič viac neviem povedať," citovala agentúra AFP pozápasové slová dočasného trénera mužstva Sergiho Barjuana.
Argentínsky futbalista Sergio Agüero prestúpil z Manchestru City do FC Barcelona. Na snímke vľavo prezident klubu FC Barcelona Joan Laporta a vpravo Sergio Agüero pózujú s dresom počas tlačovej konferencie v Barcelone 31. mája 2021, foto z archívu.
Foto: TASR/AP

Na Camp Nou otvoril skóre Memphis Depay v 49. minúte, lenže už o tri minúty neskôr vyrovnal hosťujúci Luis Rioja a "Blaugranas" nezvíťazili v treťom ligovom súboji za sebou. V neúplnej tabuľke figurujú až na deviatej priečke.