Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Aj Inter Miláno sa chystá vystúpiť z projektu Superligy

Futbalista Romelu Lukaku (vpravo) z Interu Miláno sa teší z gólu so spoluhráčom Lautarom Martinezom v dohrávke 28. kola talianskej Serie A Inter Miláno - Sassuolo 7. apríla 2021 v Miláne. Foto: TASR/AP

Predstavitelia talianskeho klubu, kde pôsobí aj Slovák Milan Škriniar, podľa BBC Sport pripravujú formálne kroky vzhľadom na utorňajšie odstúpenie šiestich anglických členov.

Miláno 21. apríla (TASR) - Inter Miláno sa chystá odísť z projektu futbalovej Európskej Superligy. Predstavitelia talianskeho klubu, kde pôsobí aj Slovák Milan Škriniar, podľa BBC Sport pripravujú formálne kroky vzhľadom na utorňajšie odstúpenie šiestich anglických členov.

"Projekt Superligy v tomto stave už nie je v záujme Interu," uviedol zdroj z prostredia klubu pre taliansku tlačovú agentúru ANSA, citoval ho portál Sky Sports. Líder Serie A zmenil názor po krízovom rozhovore zakladajúcej dvanástky a odchode šestice z Premier League FC Arsenal, FC Chelsea, FC Liverpool, Manchester City, Manchester United a Tottenham Hotspur.