Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 8. máj 2024Meniny má Ingrida
< sekcia Šport

Ak Lewandowskému nevyjde Barcelona, mal byť údajne odísť do Chelsea

Na archívnej snímke z 8. mája 2022 futbalista Bayernu Mníchov Robert Lewandowski máva divákom počas osláv majstrovského titulu po zápase 33. kola nemeckej Bundesligy Bayern Mníchov - VfB Stuttgart v Mníchove. Foto: TASR/AP

Podľa Britov už Chelsea prejavila záujem o hráča a je pripravená kedykoľvek vyplatiť Bayern. Londýnčania chcú po odchode Romelua Lukakua posilniť stred útoku.

Londýn 11. júla (TASR) - Futbalista Robert Lewandowski by podľa britského periodika Daily Star mohol prestúpiť do Chelsea Londýn. Podľa zdroja zvažuje poľský útočník túto alternatívu v prípade neúspechu pri rokovaniach medzi Barcelonou a Bayernom o jeho prestupe.

Lewandowski je momentálne rozhodnutý podpísať zmluvu s Barcelonou, no situáciu komplikuje finančná nestabilita katalánskeho klubu, ktorá mu môže zabrániť dohodnúť sa na prestupe útočníka s nemeckým gigantom. Podľa Britov už Chelsea prejavila záujem o hráča a je pripravená kedykoľvek vyplatiť Bayern. Londýnčania chcú po odchode Romelua Lukakua posilniť stred útoku.