Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

Alcaraz pre svalové zranenie odstúpil z turnaja ATP v Acapulcu

Španiel Carlos Alcaraz. Foto: TASR/AP

Je mi veľmi ľúto, že sa nebudem môcť predstaviť na tomto podujatí. Verím, že sa rýchlo zotavím, uviedol na Twitteri víťaz US Open.

Acapulco 1. marca (TASR) - Španielsky tenista Carlos Alcaraz odstúpil z prebiehajúceho turnaja ATP v mexickom Acapulcu. Druhý muž svetového rebríčka na sociálnej sieti uviedol, že si v nedeľnom finále v Riu de Janeiro poranil zadný stehenný sval.

Alcaraz nenastúpil na zápas 1. kola dvojhry proti Američanovi Mackenziemu McDonaldovi. "Nanešťastie nebudem schopný hrať v Acapulcu. Natiahol som si zadný stehenný sval na pravej nohe, zranenie ma vyradí na niekoľko dní. Ako dlho to bude, uvidíme podľa vyšetrení. Je mi veľmi ľúto, že sa nebudem môcť predstaviť na tomto podujatí. Verím, že sa rýchlo zotavím," uviedol na Twitteri víťaz US Open, ktorý vo februári triumfoval na turnaji v Buenos Aires a minulý týždeň prehral vo finále v Riu s Britom Cameronom Norriem. Ten rovnako odstúpil z turnaja v Acapulcu, kde mal v 1. kole nastúpiť proti Francúzovi Adrianovi Mannarinovi, informovala agentúra AP.