Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Alonso má namierené z Chelsea do Barcelony, do Londýna smeruje Cucurel

Futbalista Chelsea Londýn Marcos Alonso (vľavo) a hráč Manchestru City Bernardo Silva bojujú o loptu v zápase 22. kola anglickej Premier League Manchester City - Chelsea Londýn v Manchestri v sobotu 15. januára 2022. Foto: TASR/AP

Španielsky futbalista Marcos Alonso by mal čoskoro podpísať zmluvu s FC Barcelona. Informoval o tom portál astamfordbridgetoofar. com.

Londýn 5. augusta (TASR) - Španielsky futbalista Marcos Alonso by mal čoskoro podpísať zmluvu s FC Barcelona. Informoval o tom portál astamfordbridgetoofar.com. Podľa zdroja sa už Katalánci dohodli s FC Chelsea na podmienkach prestupu.

Oba kluby sa údajne dohodli už skôr, podľa portálu sa čakalo len na súhlas trénera Londýnčanov Thomasa Tuchela. Ten mal prestup schváliť po tom, čo je blízko k zisku Marka Cucurellu z Brightonu. Kormidelník "The Blues" potvrdil, že príchod Cucurellu je takmer hotový.

Alonso má s Chelsea zmluvu do konca sezóny 2022/2023. Portál transfermarkt.com odhadol jeho trhovú hodnotu na 12 miliónov eur. Španiel odohral v minulej sezóne za Chelsea 44 zápasov vo všetkých súťažiach, v ktorých strelil päť gólov a pridal štyri asistencie.