Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

KOLAPS V BAZÉNE: Americkú akvabelu zachránila trénerka

Na snímke z 22. júna 2022 Anita Alvarezová zo Spojených štátov amerických bola vytiahnutá z bazéna po tom, čo skolabovala počas samostatného voľného finále umeleckého plávania na 19. majstrovstvách sveta FINA v Budapešti v Maďarsku. Foto: TASR/AP

Podľa správ z tímu USA je dvojnásobná účastníčka olympijských hier v poriadku.

Budapešť 23. júna (TASR) - Americkú reprezentantku v synchronizovanom plávaní Anitu Alvarezovú museli na MS v Budapešti zachraňovať z bazéna. Dvadsaťpäťročnej Alvarezovej prišlo nevoľno a po dokončení svojho voľného sóla sa potopila. Z vody ju vylovila jej trénerka Andrea Fuentesová za pomoci ďalšej osoby.
Na snímke z 22. júna 2022 Anita Alvarezová zo Spojených štátov amerických bola vytiahnutá z bazéna po tom, čo skolabovala počas samostatného voľného finále umeleckého plávania na 19. majstrovstvách sveta FINA v Budapešti v Maďarsku.
Foto: TASR/AP

Podľa správ z tímu USA je dvojnásobná účastníčka olympijských hier v poriadku. "Bola to desivá skúsenosť. Musela som skočiť do vody, pretože nikto v okolí sa k tomu nemal. Bol som vydesená, videla som, ako Anita nedýcha. Našťastie sa nič vážne nestalo a teraz sa už má dobre," citoval Fuentesovú španielsky denník Marca.