Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Škrtel ukázal poranenú hlavu, ktorou strelil vyrovnávajúci gól

Foto: internet

Fotografiu zverejnil slovenský futbalista na Instagrame

Bratislava 22. decembra (Teraz.sk/TASR) - Slovenský futbalista v drese FC Liverpool Martin Škrtel ukázal na Instagrame zranenie na svojej hlave, ktoré utrpel v nedeľňajšom šlágri Premier League medzi FC Liverpool a Arsenalom Londýn.

Po hrozivom prišliapnutí hlavy kopačkou Oliviera Girouda mu lekári zošili tržnú ranu ôsmimi kovovými svorkami.

K nepríjemnému stretu, ktorý prerušil hru na takmer desať minút, prišlo v 51. minúte. Kopačka Francúza Girouda "pristála" priamo na Škrtelovej hlave. Po hodine hry sa napriek bolesti vrátil do zápasu a napokon sa stal jeho hrdinom v očiach domácich fanúšikov. V 97. minúte ratoval s čiernou páskou na hlave bod po rohovom kope Adama Lallanu.

„Som sklamaný z výsledku, ale šťastný z toho, že sa mi podarilo skórovať a pomôcť tímu vybojovať aspoň bod," napísal Škrtel na svojom Instagramu.

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie strelil prvý ligový gól v sezóne v drese "The Reds". V tej dobe hral Liverpool len s desiatimi futbalistami, keď rozhodca poslal predčasne pod sprchy Boriniho.



Slovák Martin Škrtel (dole) reaguje po kolízii s hráčom Arsenalu Olivierom Giroudom (vpredu) v zápase 17. kola Premier League 21. decembra 2014 v Liverpoole.
Foto: TASR/AP


Slovák Martin Škrtel sa drží za hlavu po kolízii s hráčom Arsenalu Olivierom Giroudom v zápase 17. kola Premier League 21. decembra 2014 v Liverpoole.
Foto: TASR/AP


Slovák Martin Škrtel reaguje po kolízii s hráčom Arsenalu Olivierom Giroudom v zápase 17. kola Premier League 21. decembra 2014 v Liverpoole.
Foto: TASR/AP


Slovák Martin Škrtel (uprostred) sa raduje z gólu na 2:2 v nadstavenom čase v zápase 17. kola Premier League proti Arsenalu 21. decembra 2014 v Liverpoole.
Foto: TASR/AP