Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Šport

Asensio a Ugarte absolvovali lekárske testy a mali by sa upísať PSG

Ilustračná snímka. Foto: TASR - Henrich Mišovič

Dvadsaťsedemročný španielsky krídelník Asensio príde ako voľný hráč po tom, čo nepredĺžil zmluvu s Realom Madrid. Počas osemročného pôsobenia na Santiago Bernabeu vyhral trikrát Ligu majstrov.

Paríž 6. júna (TASR) - Futbalisti Marco Asensio a Manuel Ugarte v utorok absolvovali lekárske prehliadky v Paríži a v najbližšom čase by mali podpísať kontrakty s miestnym Saint-Germain.

Dvadsaťsedemročný španielsky krídelník Asensio príde ako voľný hráč po tom, čo nepredĺžil zmluvu s Realom Madrid. Počas osemročného pôsobenia na Santiago Bernabeu vyhral trikrát Ligu majstrov. Dvadsaťdvaročný uruguajský stredopoliar Ugarte pôsobí v Sportingu Lisabon a PSG by mal za neho zaplatiť 60 miliónov eur. Do tímu pribudne od leta aj slovenský reprezentant Milan Škriniar z Interu Miláno.

Naopak, odchod z Paríža v uplynulých dňoch oznámili Lionel Messi a Sergio Ramos ako aj doterajší tréner Christophe Galtier. PSG sa podľa agentúry AFP v letnom prestupovom období pokúsi získať troch francúzskych reprezentantov - obrancu Lucasa Hernandeza z Bayernu Mníchov, útočníkov Randala Kola Muaniho z Eintrachtu Frankfurt a Marcusa Thurama z Borussie Mönchengladbach.