Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Aubameyang možno nastúpi za Chelsea už proti Záhrebu, naznačil Tuchel

Na snímke futbalista Barcelony Pierre-Emerick Aubameyang (s číslom 17) sa teší po strelení úvodného gólu svojho tímu počas priateľského charitatívneho zápasu FC Barcelona - Manchester City (3:3) v Barcelone 24. augusta 2022. FOTO TASR/AP Foto: TASR - AP

Aubameyang podpísal s Chelsea dvojročný kontrakt.

Londýn 2. septembra (TASR) - Gabonský futbalista Pierre-Emerick Aubameyang možno absolvuje súťažný debut v drese FC Chelsea už v utorňajšom dueli Ligy majstrov na pôde Dinama Záhreb. Naznačil to tréner Londýnčanov Thomas Tuchel.

Aubameyang podpísal s Chelsea dvojročný kontrakt. Minulý týždeň sa vlámali do jeho domu štyria zlodeji, ktorí ho ohrozovali strelnými zbraňami a železnými tyčami. Z incidentu vyviazol so zlomenou čeľusťou.

"Pierre-Emmerick má veľký hlad po futbale. Je veľmi ambiciózny a chce všetkým ukázať, prečo ho Chelsea angažovala. Napriek zraneniu čeľuste v uplynulých dňoch trénoval s mužstvom a proti Dinamu by mohol nastúpiť s ochrannou maskou," uviedol Tuchel na tlačovej konferencii deň pred úvodným vystúpením "The Blues" v prestížnej súťaži.