Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 18. apríl 2024Meniny má Valér
< sekcia Šport

Bale si opäť môže zahrať za Real

Hráč Realu Madrid Gareth Bale, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Zidane na sobotňajšej tlačovej konferencii uviedol, že nemá problém s Baleovým prístupom k tréningu.

Madrid 8. februára (TASR) - Waleský futbalista Gareth Bale sa môže opäť objaviť v zostave Realu Madrid v ligovom zápase. Potom, čo ho tréner Bieleho baletu Zinedine Zidane vynechal zo súpisky v uplynulých štyroch súťažných zápasoch, na nedeľňajší duel s Osasunou ho zaradil do menoslovu hráčov, pripravených zasiahnuť do hry.

Zidane na sobotňajšej tlačovej konferencii uviedol, že nemá problém s Baleovým prístupom k tréningu, odmietol tiež komentovať špekulácie, že absencia Walesana v predchádzajúcom období súvisí s "nedostatkom rešpektu". Podľa Zidana nie je potrebné hľadať nejaký dôvod. "Gareth je tu a ja som rád, že mám k dispozícii takých hráčov, akí tu sú, a z ktorých si môžem vyberať," uviedol.

Bale si v roku 2020 pripísal na konte len dva štarty v súťažných stretnutiach. Na začiatku januára hral 90 minút proti Getafe a pred dvomi týždňami nastúpil v Španielskom pohári proti Salamanke, trávnik však musel predčasne opustiť, keďže si vyvrtol členok. Pri posledných zápasoch však už bol fit, zostal ale iba na tribúne.