Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 16. apríl 2024Meniny má Dana a Danica
< sekcia Šport

Levickí basketbalisti porazili v zápase štvrťfinále Ústí nad Labem

Ilustračná snímka. Foto: TASR Michal Svítok

Odveta je na programe v stredu 9. januára o 18.00 h na palubovke súpera.

Levice 1. februára (TASR) - Basketbalisti Patriotov Levice vstúpili do štvrťfinále Alpsko-jadranského pohára úspešne. V utorňajšom prvom zápase triumfovali nad Slunetou Ústí nad Labem 83:76. Najlepšími strelcami domáceho kolektívu boli s 18 bodmi Deshawn Freeman a Viktor Juríček. Odveta je na programe v stredu 9. januára o 18.00 h na palubovke súpera.



Alpsko-jadranský pohár - 1. zápas štvrťfinále:

Patrioti Levice - SLUNETA Ústí nad Labem 83:76 (42:43)
Najviac bodov: Freeman a Juríček po 18, Trotter 17 - Pecka 25, Autrey 13, Svejcar 10


hlasy po zápase:

Michal Madzin, tréner Patriotov: "V prvom rade sme radi, že sme vyhrali. Vieme však, že je to len polčas a že pred druhým zápasom je 7-bodové vedenie v basketbale veľmi málo. Budeme musieť ďalších 40 minút bojovať, aby sme ustrážili alebo zvýšili náskok. Budeme bojovať o postup."

Viktor Juríček, hráč Patriotov: "Dôležité je, že sme vyhrali. Myslím si, že nemôžeme byť vôbec spokojní s tým, ako sme hrali, hlavne v obrane. Som toho názoru, že zápas u nich bude oveľa ťažší a že musíme prísť s úplne iným prístupom. Aspoň v štvrtej štvrtine sme zapli, čo sa týka obrany. Veľmi veľa bodov sme však inkasovali v prvom polčase. Musíme sa toho do budúcna vyvarovať."