Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Duel 1. kola extraligy žien ŠBK Šamorín - ŠKP 08 B.Bystrica odložili

Basketbal Foto: TASR/Michal Svítok

Družstvá sú povinné dohodnúť nový termín stretnutia najneskôr do 14 dní po ukončení zákazu športových podujatí, platné od 1. októbra 2020.

Šamorín 29. septembra (TASR) - Stredajší zápas 1. kola basketbalovej extraligy žien ŠBK Šamorín - BK ŠKP 08 Banská Bystrica (19.00) sa neuskutoční pre výskyt ochorenia COVID-19 v družstve hostí. Vedenie BK ŠKP 08 Banská Bystrica požiadalo Slovenskú basketbalovú asociáciu (SBA) o odklad stretnutia a tá jeho žiadosti vyhovela.

"Na základe žiadosti ŠKP BB a so súhlasom hracej komisie SBA dochádza k odkladu stretnutia súťaže Extraliga ženy č.1 medzi ŠBK Šamorín – BK ŠKP 08 B. Bystrica. O náhradnom termíne budeme informovať," uviedol klub zo Šamorína na svojom webe.

Družstvá sú povinné dohodnúť nový termín stretnutia najneskôr do 14 dní po ukončení zákazu športových podujatí, platné od 1. októbra 2020. "V prípade, ak sa nedohodnú, rozhodne HK s prihliadnutím na obsadenosť haly tak, aby rozhodnutím nebol poškodený klub, ktorý nezavinil odloženie zápasu," uvádza sa na facebookovej stránke ŠBK Šamorín.