Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

SBL: Spišskí Rytieri pre koronavírus odložili tri zápasy

Na snímke zľava Richard Amardi (Spišská Nová Ves), Marek Kozlík (Bratislava) a Djordje Ninkovič (Spišská Nová Ves) v zápase 35. kola Eurovia SBL v basketbale mužov BK Inter Bratislava - BK 04 AC LB Spišská Nová Ves v Bratislave 10. marca 2018. Foto: TASR/Jakub Kotian

Spišiaci sú tak nateraz nútení odložiť stretnutia s Lučencom, Prievidzou a Interom Bratislava. Nové termíny zápasov zatiaľ nie sú známe.

Spišská Nová Ves 11. novembra (TASR) - V krátkom čase zasiahol koronavírus ďalšie družstvo v rámci Slovenskej basketbalovej ligy (SBL). Spišskí Rytieri boli nútení odložiť svoje tri najbližšie stretnutia. V pôvodnom termíne sa tak neodohrá žiadny duel 12. a 13. kola SBL.

V rámci pravidelného testovania pred každým ligovým zápasom prišlo k odhaleniu pozitívneho prípadu v tíme Spišských Rytierov. "V utorok sme počas testovania mali pozitívny nález, čo by nebol až taký problém, no počas niekoľkých hodín nám ďalší dvaja členovia tímu hlásili príznaky. Po konzultácii s Regionálnym úradom verejného zdravotníctva a po dohode s Lučencom, ktorý nám vyšiel v ústrety, zvíťazil zdravý rozum a zápas sme odložili," uviedol manažér tímu Michal Búza.

Spišiaci sú tak nateraz nútení odložiť stretnutia s Lučencom, Prievidzou a Interom Bratislava. Nové termíny zápasov zatiaľ nie sú známe. SBL-ku tak čaká momentálne týždňová pauza, rozbehnúť by sa mala opäť v stredu 18. novembra, keď sú na programe dva zápasy 14. kola.