Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Bayern odohrá najbližšie domáce stretnutie pred plnými tribúnami

Hráči Bayernu oslavujú po zápase nemeckej Bundesligy medzi FC Bayern Mníchov a 1 FC Union Berlín v Allianz Arene v nemeckom Mníchove v sobotu 19. marca 2022. Foto: TASR/AP

V spolkovej krajine Bavorsko vstúpi zmena do platnosti od nedele - uvoľnenie opatrení znamená koniec povinnosti prekrytia dýchacích ciest a sociálnej izolácie.

Mníchov 30. marca (TASR) - Nemecký futbalový klub Bayern Mníchov v stredu potvrdil, že sa prvýkrát po polroku predstaví pred plnými domácimi tribúnami. Priaznivci úradujúceho majstra tamojšej Bundesligy môžu zaplniť hľadisko Allianz Arény 9. apríla v ligovom zápase proti Augsburgu.

"Fanúšikovia sú pre futbal esenciálni a tvoria atmosféru. Ešte dôležitejší sú v závere sezóny," uviedol podpredseda klubu Jan-Christian Dreesen pre DPA. Bayern bojuje o rekordný desiaty titul za sebou a na čele tabuľky má pred druhou Borussiou Dortmund náskok sedem bodov. Do konca tohto ročníka najvyššej súťaže odohrajú oba celky ešte sedem stretnutí.

V spolkovej krajine Bavorsko vstúpi zmena do platnosti od nedele - uvoľnenie opatrení znamená koniec povinnosti prekrytia dýchacích ciest a sociálnej izolácie. Mníchovčania naposledy hrali doma pred väčším počtom divákov 6. novembra, keď zdolali Freiburg 2:1. Budúcu sobotu otvoria svoje brány pre 75.000 divákov.