Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Bayern údajne ponúka Liverpoolu za Maneho 40 miliónov eur

Slovenský futbalista v drese Interu Miláno Milan Škriniar (vľavo) a hráč Liverpoolu Sadio Mane bojujú o loptu počas 1. zápasu osemfinále Ligy majstrov Inter Miláno - FC Liverpool v Miláne v stredu 16. februára 2022. Foto: TASR/AP

Periodikum informovalo, že senegalský reprezentant sa už dohodol s Bayernom na podmienkach trojročnej zmluvy.

Mníchov 14. februára (TASR) - Úradujúci nemecký futbalový majster Bayern Mníchov je pripravený predostrieť vedeniu FC Liverpool tretiu ponuku za prestup Sadia Maneho. Podľa denníka Bild je bavorský veľkoklub ochotný za 30-ročného útočníka zaplatiť 40 miliónov eur, z toho päť miliónov vo forme bonusov.

Periodikum informovalo, že senegalský reprezentant sa už dohodol s Bayernom na podmienkach trojročnej zmluvy. Sane prišiel na Anfield Road v roku 2016 zo Southamptonu, s Liverpoolom má kontrakt platný do roku 2023.

Ako uviedla agentúra DPA, rekordný nemecký šampión už dal predtým anglickému klubu dve ponuky na prestup Maneho, no "The Reds" ich zamietli. Bayern potrebuje získať náhradu za Roberta Lewandowského, poľský kanonier už viackrát verejne vyjadril túžbu odísť z mníchovského tímu, hoci s ním má uzavretú zmluvu takisto až do leta budúceho roka.