Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Sobota 27. apríl 2024Meniny má Jaroslav
< sekcia Šport

Benzema nenastúpi za Real ani proti Girone, Rodrygo s otáznikom

Na archívnej snímke francúzsky útočník Realu Madrid Karim Benzema oslavuje svoj gól a jubilejný 300. gól v drese Realu v zápase 20. kola španielskej La Ligy vo futbale Real Madrid - FC Valencia (4:1) v sobotu 8. januára 2022. Foto: TASR/AP

Držiteľ Zlatej lopty v piatok absolvoval tréningovú jednotku, no naďalej má problémy so svalom na ľavej nohe.

Madrid 29. októbra (TASR) - Karim Benzema nebude futbalistom Realu Madrid k dispozícii ani v nedeľnom ligovom dueli doma proti Girone. Držiteľ Zlatej lopty v piatok absolvoval tréningovú jednotku, no naďalej má problémy so svalom na ľavej nohe.

Tréner "bieleho baletu" Carlo Ancelotti nechce riskovať zhoršenie stavu francúzskeho útočníka a preto mu dopraje tento víkend ešte voľno. "Včera trénoval, ale necítil sa potom príliš dobre. Absolvoval testy a výsledky boli v poriadku, no musíme byť opatrní, pretože sa necíti stopercentne," citovala agentúra DPA slová Ancelottiho.

Proti Girone je otázny aj štart brazílskeho útočníka Rodryga, ktorý pre nešpecifikované problémy vynechal v sobotu predzápasový tréning. Luka Modrič, Federico Valverde a Dani Ceballos by už mali byť lídrovi ligy k dispozícii. Na čele tabuľky má Real trojbodový náskok pred Barcelonou.