Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Bod za remízu bol pre Chelsea sklamaním

Na archívnej foto Gary Cahill. Foto: TASR/AP

Rozhorčenosť "The Blues" potvrdila aj reakcia Cahilla. Obranca hostí tvrdil, že Fer ho pred druhým gólom obral o loptu nedovolene. Po situácii sa preto ihneď rozbehol smerom k čiarovému rozhodcovi.

Swansea 12. septembra (TASR) - Dva strelené góly, žltá karta, provokácie, kopance a množstvo tvrdých osobných súbojov - španielsky futbalista Diego Costa odohral ďalší akčný zápas v anglickej Premier League. Pre FC Chelsea mal opäť veľký prínos, keď parádnymi nožničkami z 81. minúty vystrihol svojmu tímu bod za remízu 2:2. "The Blues" však po stretnutí oplývali rozhorčenosťou a sklamaním.

Costa sa prvýkrát presadil v 18. minúte, keď po niekoľkých súbojoch v šestnástke nekompromisnou skóroval z jej hranice. "Labute" ale vývoj otočili - Gylfi Sigurdsson premenil v 59. minúte pokutový kop a Leroy Fer si po úspešnom napádaní vychutnal Thibauta Courtoisa. Záver zápasu však patril Costovi, ktorý absolvoval veľké množstvo súbojov s domácou stopérskou dvojicou Jordi Amat - Federico Fernandez. "Od prvej do 94. minúty utŕžil množstvo kopnutí. Je neuveriteľné, že títo obrancovia dohrali zápas bez trestu," sťažoval sa po stretnutí kouč Chelsea Antonio Conte.

Rozhorčenosť "The Blues" potvrdila aj reakcia Garyho Cahilla. Obranca hostí tvrdil, že Fer ho pred druhým gólom obral o loptu nedovolene. Po situácii sa preto ihneď rozbehol smerom k čiarovému rozhodcovi. "Hovoril som mu, že to bol jasný faul. Mohli ste sedieť na mesiaci, na streche štadióna, kdekoľvek v hľadisku, jednoducho každý musel vidieť, že to bol jasný faul na mňa," uviedol Cahill.

Nešťastný z výsledku bol aj jeho defenzívy kolega Cesar Azpilicueta: "Obrovské sklamanie, pretože väčšinu zápasu sme mali pod kontrolou. Oba ich góly prišli po našich chybách. Ešteže sa naplno odrazila práca Diega Costu pre celý tím."