Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Brazílsky obranca Alex Sandro nestihne štvrťfinále s Chorvátskom

Na snímke hráči Brazílie oslavujú úvodný gól v zápase osemfinále MS 2022 vo futbale Brazília - Kórejská republika v katarskej Dauhe 5. decembra 2022. Foto: TASR/AP

Tréner Tite uviedol v predvečer súboja, že tridsaťjedenročný krajný obranca sa zúčastní na záverečnom tréningu pred zápasom, no "pravdepodobne nebude k dispozícii".

Dauha 8. decembra (TASR) - Brazílsky futbalista Alex Sandro s najväčšou pravdepodobnosťou vynechá piatkové štvrťfinále MS v Katare s Chorvátskom.

Tréner Tite uviedol v predvečer súboja, že tridsaťjedenročný krajný obranca sa zúčastní na záverečnom tréningu pred zápasom, no "pravdepodobne nebude k dispozícii". Alex Sandro si poranil bok počas skupinovej fázy a nehral ani v osemfinále proti Kórejskej republike. Na krajoch obrany by tak mali nastúpiť opäť Eder Militao a Danilo.

Tite na tlačovej konferencii povedal aj to, že jeho hráči budú aj naďalej oslavovať góly tancom, i keď to niektorí komentátori označili ako neúctivé voči súperom. Podľa trénera práve takáto kritika odráža neznalosť brazílskej kultúry. Informoval agentúra dpa.