Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 29. apríl 2024Meniny má Lea
< sekcia Šport

VIDEO: Pre Brňáka sa kemp skončil nešťastne, čaká ho mesačná pauza

Obranca Tomáš Brňák (ŠHK 37 Piešťany) sa počas tréningu zranil, 8. decembra 2015 v Trenčíne. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Po zadáka Piešťan prišla priamo na Zimný štadión Pavla Demitru sanitka.

Trenčín 8. decembra (TASR) - Utorňajší druhý prípravný kemp slovenskej hokejovej reprezentácie mal smolný koniec pre Tomáša Brňáka. Dvadsaťosemročnému obrancovi v jeho závere pri strele od modrej vyskočilo ľavé rameno a teraz ho čaká približne mesačná pauza.

"V podstate bol už koniec tréningu, dostal som puk na modrú čiaru, išiel som vystreliť z prvej a bohužiaľ mi vyskočilo rameno. Nemohol som sa ani pohnúť, je to smola. Nemôžem sa vyhovárať, že som nebol rozcvičený, pretože to bolo na konci tréningu a ten mal čo-to do seba," povedal.



Po zadáka Piešťan prišla priamo na Zimný štadión Pavla Demitru sanitka a tá ho odviezla do nemocnice. Tam mu oznámili nemilú správu, Brňák si nezahrá približne mesiac. "Chvalabohu mi to skočilo hneď naspäť ešte v šatni, takže mi to nemuseli naprávať v nemocnici, neviem si predstaviť tú bolesť. Už v šatni ma to veľmi bolelo. Povedali mi, že to bude minimálne mesiac voľno. Ja dúfam, že sa to skráti. Uvidíme, ako to pôjde," dodal.