Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Bulík sa dohodol s Trenčínom

Tomáš Bulík Foto: TASR/Martin Baumann

Dvadsaťsedemročný center, ktorý naposledy so Slovanom Bratislava získal titul, sa objavil v trenčianskom drese už v poslednom prípravnom zápase v Martine.

Trenčín 14. septembra (TASR) - Hokejový klub Dukla Trenčín sa vo štvrtok dohodol na spolupráci s útočníkom Tomášom Bulíkom. Generálny manažér "vojakov" Andrej Kollár pre oficiálnu klubovú stránku povedal, že zmluva obsahuje klauzulu o možnosti hráčovho uvoľnenia v prípade lepšej ponuky zo zahraničia.

Dvadsaťsedemročný center, ktorý naposledy so Slovanom Bratislava získal titul, sa objavil v trenčianskom drese už v poslednom prípravnom zápase v Martine. "S Tomášom sme sa dohodli na vzájomnej spolupráci. Keďže je ale jeho veľkou prioritou zahraničie, zmluva zahŕňa klauzulu. Čaká na ponuku a ak sa dostaví, rozhodne sa, či odíde. Môže u nás odohrať mesiac, tri mesiace a možno aj celú sezónu, to nikto nevylučuje. Ide o veľmi kvalitného centra a veríme, že nám pomôže čo najdlhšie," uviedol Kollár.

Bulík nazbieral v minulej sezóne v 55 zápasoch v drese "belasých" 46 bodov (20+26), v 16 dueloch play off pridal ďalších šesť gólov a štyri asistencie. V minulosti pôsobil aj v Banskej Bystrici, Liptovskom Mikuláši, Žiline, Martine či Košiciach. Kontinentálnu hokejovú ligu si vyskúšal vo farbách Jugry Chanty-Mansijsk, v siedmich zápasoch však nebodoval.