Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Cavani zachránil United aspoň bod, Rangnickovi sa výkon nepáčil

Na snímke vľavo hráč Manchestru United Edinson Cavani strieľa vyrovnávajúci gol v zápase 19. kola anglickej Premier League vo futbale Newcastle United - Mancheser United (1:1) v pondelok 27. decembra 2021. Foto: TASR/AP

Pre Manchester United to bol druhý nevýrazný výkon v rade. Tím prišiel o možnosť posunúť sa na piate miesto.

Newcastle 28. decembra (TASR) - Edinson Cavani zachránil futbalistov Manchestru United pred prehrou v Newcastli po tom, ako "červení diabli" od siedmej minúty prehrávali po góle Allana Saint-Maximina 0:1. Uruguajský útočník, ktorý nastúpil v druhom polčase, im zariadil zisk bodu, keď v 71. minúte prekonal slovenského brankára Martina Dúbravku.

Pre Newcastle by bolo víťazstvo senzáciou. "Straky" bodovali v prebiehajúcej sezóne naplno len v jednom z devätnástich zápasov, keď vyhrali 1:0 nad Burnley, a patrí im predposledné miesto v tabuľke. Domáci hrali štvrté stretnutie za uplynulých šestnásť dní, pričom ich skóre v prechádzajúcich troch bolo 1:11 bez zisku bodu. "Hrali sme dobre, kvalitne sme bránili a nedovolili sme im toho veľa," povedal po zápase tréner Newcastlu Eddie Howe. "Myslím si, že sme mali najväčšie šance zápasu, Jacob Murphy mal dve dobré strely, Allan ďalšiu. S trochou šťastia sme mohli vyhrať."

Pre Manchester United to bol druhý nevýrazný výkon v rade. Tím prišiel o možnosť posunúť sa na piate miesto. "Výkon sa mi vôbec nepáčil. Snažíme sa lepšie kontrolovať zápasy a dnes sme nemali pod kontrolou takmer nič," povedal tréner hostí Ralf Rangnick. "Proti Palace sme doma hrali lepšie. Takéto jasné zápasy musíme vyhrávať."