Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Chovanec končí v Ružomberku, Radványi by mal ostať v DAC

Jozef Chovanec Foto: TASR/Pavol Ďurčo

MFK Ružomberok ukončil sezónu víťazstvom nad DAC 2:1 a obsadil štvrté miesto. Dunajskej Strede sa podarilo v najvyššej súťaži zachrániť.

Ružomberok 1. júna (TASR) - Tréner Jozef Chovanec končí na lavičke corgoňligového klubu MFK Ružomberok. Uviedol to na tlačovej konferencii po sobotňajšom zápase 33. kola CL s Dunajskou Stredou. "Obidve strany - ja aj Ružomberok - sme sa nedohodli na ďalšej spolupráci," odzneli slová Chovanca, ktorý trénoval "Ružu" od polovice marca, v televízii TA3.

Opačná situácia zrejme nastane v Dunajskej Strede, kde by mal v ďalšej sezóne pokračovať Mikuláš Radványi. "Po zápase s Trnavou sme si dali ruku na to, že v budúcej sezóne budem trénerom Dunajskej Stredy. O konkrétnych veciach ešte budeme hovoriť."

MFK Ružomberok ukončil v sobotu sezónu víťazstvom nad DAC 2:1 a s 50 bodmi obsadil štvrté miesto. Dunajská Streda, ktorá sa pohybovala na dne tabuľky a po sezóne jej odrátali šesť bodov pre korupčnú aféru, skončila 11. V najvyššej súťaži sa jej tak podarilo zachrániť.