Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Conte tvrdí, že Son by bol ideálny manžel pre jeho dcéru

Son Heung-min, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Son vsietil v záverečných desiatich zápasoch uplynulého ročníka Premier League deväť gólov a získal Zlatú kopačku, v tejto sezóne sa však zatiaľ nemôže strelecky chytiť.

Nottingham 29. augusta (TASR)- Tréner futbalistov Tottenhamu Hotspur je presvedčený, že Son Heung-min čoskoro ukončí gólové suchoty. Antonio Conte tvrdí, že juhokórejský reprezentant má vlastnosti, vďaka ktorým by bol ideálny manžel pre dcéru talianskeho kouča. Son vsietil v záverečných desiatich zápasoch uplynulého ročníka Premier League deväť gólov a získal Zlatú kopačku, v tejto sezóne sa však zatiaľ nemôže strelecky chytiť.

"Sonny je citlivý, no veľmi dobrý chlap. Presne takého by som si predstavoval po boku mojej dcéry. Na ihrisku sa teraz trochu trápi, no v každom zápase si vypracuje nejakú šancu. Ak prelomí strelecké prekliate, som si istý, že mu to začne opäť sypať. Pre naše mužstvo je mimoriadne dôležitý rovnako ako Harry Kane. Je to poklad," uviedol Conte pre akreditované médiá po víťazstve Tottenhamu na pôde Nottinghamu Forest.