Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Cristiano Ronaldo poprel dohodu s Al Nassr: Nie je to pravda

Na archívnej snímke portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (vpravo) počas zápasu základnej H-skupiny Portugalsko - Uruguaj na majstrovstvách sveta vo futbale 28. novembra 2022 v katarskom meste Lusail. Foto: TASR/AP

Ronaldo ukončil 22. novembra po vzájomnej dohode pôsobenie v Manchestri United. S klubom Premier League sa nerozišiel v dobrom, v televíznom interview kritizoval vedenie klubu i trénera ten Haga.

Rijád 7. decembra (TASR) - Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo poprel dohodu so saudskoarabským tímom Al Nassr. Španielsky denník Marca nedávno informoval, že sa 37-ročný útočník dohodol s klubom na dvaapolročnej zmluve. Celková hodnota kontraktu mala byť približne 200 miliónov eur ročne vrátane príjmov z reklamy.

"Nie je to pravda," povedal Ronaldo po osemfinálovom súboji MS 2022 proti Švajčiarsku (6:1), v ktorom nastúpil až v 74. minúte.

Ronaldo ukončil 22. novembra po vzájomnej dohode pôsobenie v Manchestri United. S klubom Premier League sa nerozišiel v dobrom, v televíznom interview kritizoval vedenie klubu i trénera Erika ten Haga. Spomenul tiež, že klub od odchodu Alexa Fergusona v roku 2013 nenapreduje. Po odchode z Old Traffordu sa stal voľným hráčom. Informovala o tom agentúra DPA.