Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Dá sa zarobiť na tipovaní športových výsledkov

Foto: TASR/AP

Pre niektorých príjemné hobby, pre iných zárobková činnosť, ktorou sa síce neživia, ale výrazne si prilepšujú do osobného rozpočtu.

Bratislava 26. septembra (OTS) - Tipovanie športových výsledkov má spomínané dva rozmery. Či už tipujete zo zábavy alebo pre zárobok, tak určite budete chcieť vedieť, ako pri tipovaní uspieť a ako na ňom prípadne aj zarobiť.

Odborná znalosť sa zíde, ale nie je nevyhnutná
Často sa stáva, že ľudia, ktorí futbalu či hokeju vôbec nerozumejú, vyhrávajú viac, než tí, ktorí podrobne sledujú všetky ligy a poznajú aktuálnu formu tímov. Je to tak z jednoduchého dôvodu – ak niečomu rozumieme a máme v tom prehľad, máme tendenciu špekulovať a príliš kombinovať. V jednoduchosti je krása, a to platí aj v tipovaní.
Na druhej strane, znalosť sa zíde. Najmä pri tipovaní domácich súťaží, keď vieme, že jeden slabší tím má síce formu, ale skrátka nie je pravdepodobné, že vyhrá päť zápasov po sebe, a tak v jeho domácom súboji s iným priemerným tímom skúsime remízu, ktorá môže vyjsť.

Adrenalín pri sledovaní futbalu
Niet divu, že veľa športových televízií a dokonca aj najpredávanejší športový denník na Slovensku spolupracujú so stávkovými kanceláriami. Tipovanie futbalových zápasov totiž pri sledovaní futbalu navodzuje nevídaný adrenalín a úplne iný pocit, než keď sledujete futbal ako divák. Len potom sú možno prekvapení ľudia okolo vás, keď pri sledovaní duelu Crystal Palace – Brighton vyskočíte pri góle Brightonu ako jeho najskalnejší fanúšik, pritom však ide len o tiket.

Zarobiť sa dá
Stačí mať potrebnú dávku šikovnosti a odvahy. Ak máte silné tušenie, že váš obľúbený tím dnes vyhrá, tak môžete staviť aj vyššiu sumu a potom na tipovaní skutočne zarobíte. Plus ako bonus je tu radosť z víťazstva svojho obľúbeného mužstva. Dnes už môžete tipovať aj na internete, napríklad prostredníctvom spoločnosti Doxxbet, kde sa stačí zaregistrovať a hneď môžete tipovať.