Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 29. marec 2024Meniny má Miroslav
< sekcia Šport

Daličovi zomrel otec, opustil reprezentačný kemp Chorvátska

Zlatko Dalič, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Podľa denníka Jutarnji list sa Dalič dozvedel smutnú správu po utorkovom tréningu reprezentácie a hneď odcestoval do svojho rodného mesta Livno v Bosne a Hercegovine.

Záhreb 1. júna (TASR) - Tréner chorvátskych futbalistov Zlatko Dalič opustil kemp národného tímu. Dôvodom je náhle úmrtie jeho otca, informovala v stredu agentúra APA.

Podľa denníka Jutarnji list sa Dalič dozvedel smutnú správu po utorkovom tréningu reprezentácie a hneď odcestoval do svojho rodného mesta Livno v Bosne a Hercegovine. V stredu sa tam mal zúčastniť na otcovom pohrebe. Päťdesiatpäťročný kouč by sa mal následne vrátiť do reprezentačného kempu a v piatkovom zápase Ligy národov v Osijeku proti Rakúsku by už mal byť na striedačke.

Už v utorok zomrel otec aj trénerovi francúzskej reprezentácie Didierovi Deschampsovi, ktorý po tragickej správe takisto odišiel z kempu "Les Bleus". Počas jeho absencie viedol tréningy asistent Guy Stephan. Chorváti a Francúzi sú súperi v 1. skupine A-divízie Ligy národov, v pondelok sa stretnú vo vzájomnom zápase v Splite.