Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 19. apríl 2024Meniny má Jela
< sekcia Šport

Dánske úrady vyzvali fanúšikov, aby išli na testy na koronavírus

Dánsky futbalista Mikkel Damsgaard sa teší po strelení úvodného gólu v zápase základnej B-skupiny Rusko - Dánsko na ME vo futbale v Kodani 21. júna 2021. Foto: TASR/AP

Všetci fanúšikovia, ktorí chcú v pondelok navštíviť osemfinálový zápas medzi Chorvátskom a Španielskom, sa musia pri vstupe na štadión preukázať negatívnym testom na COVID-19.

Kodaň 24. júna (TASR) - Dánske zdravotnícke úrady vyzvali všetkých fanúšikov, ktorí boli v Kodani na dueli EURO 2020 medzi domácim tímom a Belgickom, aby sa nechali otestovať. Najmenej traja ľudia mali totiž pozitívny test na delta variant koronavírusu.

Podľa dánskeho ministerstva zdravotníctva bolo 17. júna na štadióne Parken 4000 fanúšikov, ktorí sedeli v blízkosti nakazených osôb- Dánsko od 2. apríla zaznamenalo 247 pozitívnych prípadov na indickú verziu koronavírusu. Všetci fanúšikovia, ktorí chcú v pondelok navštíviť osemfinálový zápas medzi Chorvátskom a Španielskom, sa musia pri vstupe na štadión preukázať negatívnym testom na COVID-19. Informovala o tom agentúra AFP.