Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 2. máj 2024Meniny má Žigmund
< sekcia Šport

De Bruyne mal pozitívny test na koronavírus, nenastúpi proti PSG

Na snímke vľavo striedajúci hráč City Kevin De Bruyne opúšťa ihrisko, vpravo mu ďakuje jeho tréner Pep Guardiola. Foto: TASR/AP

Tréner Guardiola oznámil aj to, že Jack Grealish a Phil Foden utrpeli pri reprezentačných povinnostiach menšie zranenia.

Manchester 19. novembra (TASR) - Belgický futbalový reprezentant Kevin de Bruyne mal pozitívny test na koronavírus a Manchestru City bude chýbať v stredajšom zápase Ligy majstrov s Parížom Saint Germain.

Tridsaťročný stredopoliar vynechá aj nedeľňajší duel Premier League s Evertonom. Nakazil sa počas reprezentačných povinností, momentálne je už späť v Anglicku a v domácej karanténe, informoval tréner City Pep Guardiola. De Bruyne je plne zaočkovaný a o pozitívnom výsledku sa dozvedel v stredu.

"Dúfame, že príznaky budú len slabé. Keď bude negatívny, vráti sa a čo najskôr s nami začne opäť trénovať," uviedol Guardiola.

De Bruyne hral za Belgicko v sobotu proti Estónsku (3:1) a v utorok proti Walesu (1:1). V druhom zápase strelil gól. Belgičania vyhrali E-skupinu a postúpili na MS 2022.

Guardiola v piatok oznámil aj to, že Jack Grealish a Phil Foden utrpeli pri reprezentačných povinnostiach menšie zranenia. Grealish vynechá duel s Everetonom. Informovala agentúra AP.