Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 25. apríl 2024Meniny má Marek
< sekcia Šport

Diaz sa zranil, Liverpoolu bude chýbať do konca decembra

Na snímke zranený hráč Liverpoolu Luis Diaz počas ošetrenia v zápase 10. kola anglickej Premier League vo futbale FC Arsenal - FC Liverpool v Londýne 9. októbra 2022. Foto: TASR - AP

V prvom polčase nedeľňajšieho duelu Premier League proti Arsenalu Londýn utrpel zranenie kolena.

Londýn 11. októbra (TASR) - Kolumbijský futbalista Luis Diaz bude chýbať Liverpoolu do konca decembra. V prvom polčase nedeľňajšieho duelu Premier League proti Arsenalu Londýn utrpel zranenie kolena. Dvadsaťpäťročný krídelník opustil Emirates Stadium o barlách a v rovnakom stretnutí sa zranili aj jeho spoluhráči Joel Matip a Trent Alexander-Arnold.

Lekárske vyšetrenia ukázali, že Diaz nebude musieť absolvovať operáciu. S určitosťou však vynechá minimálne 10 súťažných zápasov. Matip a Alexander-Arnold budú pravdepodobne mimo diania dva týždne, prvý menovaný obranca má problémy s lýtkom, kým jeho spoluhráča trápi členok.

Liverpool je v tabuľke najvyššej anglickej súťaže až desiaty so 14-bodovou stratou na vedúci Arsenal. V A-skupine Ligy majstrov ho čaká v stredu "odveta" na pôde Glasgowa Rangers, súpera zdolal v prvom zápase 2:0. Informovala o tom agentúra AFP.