Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 28. apríl 2024Meniny má Jarmila
< sekcia Šport

Dome v Trenčíne skončil, tím povedú Radivojevič, Bartovič a Eddy

Ilustračná snímka. Foto: TASR

Dome sa stal trénerom Dukly Trenčín v apríli 2022.

Trenčín 16. novembra (TASR) - Vedenie extraligového hokejového klubu HK Dukla Trenčín sa dohodlo s trénerom Róbertom Domem na ukončení spolupráce. Tím povedie trojica Branko Radivojevic, Milan Bartovic, Ken Eddy spoločne s trénerom brankarov Dominikom Antalaom. Klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

V piatok 19. októbra trenčiansky klub informoval, že na dva týždne uvoľnil Domeho z pozície hlavného trénera z rodinných dôvodov. Tím vtedy dočasne prevzal Radivojevič spoločne s Bartovičom a Eddym. Dukla mala v tom čase za sebou tri prehry za sebou, po ktorých nasledovali ďalšie tri zápasy bez bodového zisku. V nedávnom období sa však výsledky "vojakov" zlepšili a pred končiacou sa reprezentačnou prestávkou dosiahli štyri víťazstvá za sebou. Po nej sa už Dome k tímu nevráti. "Po vzájomnej dohode prislo k ukonceniu spoluprace s hlavnym trenerom Robertom Domem. Aj tymto sposobom by sme sa chceli trenerovi podakovat za jeho odvedenu pracu pre nas klub a popriat mu v sukromnom a taktiez pracovnom zivote vela stastia," uviedol klub v oficiálnom vyhlásení.

Dome sa stal trénerom Dukly Trenčín v apríli 2022. Tím obsadil pod jeho vedením v základnej časti sezóny 2022/2023 9. miesto, keď v 50 zápasoch nazbieral 68 bodov, pričom dosiahol 22 víťazstiev. V predkole play off podľahol Michalovciam 2:3 na zápasy. Pre 44-ročného Domeho bol Trenčín druhý angažmán v pozícii hlavného trénera, predtým pôsobil v Slovane Bratislava.