Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Draxler rozšíril maródku v Paríži St. Germain

Nemecký futbalový reprezentant Julian Draxler, archívna snímka. Foto: TASR/AP

Najviac postihnutá je stredová formácia Parížanov, ktorých čaká v stredu zápas Ligy majstrov na pôde nováčika súťaže Basaksehiru Istanbul.

Paríž 25. októbra (TASR) - Nemecký futbalový reprezentant Julian Draxler z Paríža St. Germain utrpel v sobotnom zápase francúzskej Ligue 1 s Dijonom (4:0) zranenie stehenného svalu. Dĺžku jeho absencie na trávnikoch by mali priblížiť lekárske vyšetrenia, informoval portál lequipe.fr.

Zranenie 27-ročného krídelníka rozšírilo nebývalý lazaret v tíme úradujúceho francúzskeho šampióna. "Cena za víťazstvo nad Dijonom je privysoká. Stratili sme 'Draxa' a zatiaľ nevieme, ako dlho s ním nebudeme môcť počítať. Sme v kritickej situácii," konštatoval tréner PSG Thomas Tuchel. Proti Dijonu chýbali domácim viacerí stabilní hráči zo základnej zostavy. Zranenie vyradilo z hry Juana Bernata, Idrissu Gueyeho, Thila Kehrera, Leandra Paredesa, Marca Verrattiho a Maura Icardiho, pre kartový trest neboli k dispozícii Angel Di Maria a Laywin Kurzawa.

Najviac postihnutá je stredová formácia Parížanov, ktorých čaká v stredu zápas Ligy majstrov na pôde nováčika súťaže Basaksehiru Istanbul. V prvom stretnutí skupinovej fázy prehral finalista uplynulého ročníka doma s Manchestrom United 1:2.