Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Streda 24. apríl 2024Meniny má Juraj
< sekcia Šport

Dražič druhýkrát na hosťovanie do Lubinu, Tzovaras v Slovane skončil

Na snímke hráč Slovana Bratislava Dejan Dražič v zápase 13. kola Fortuna ligy vo futbale MFK Zemplín Michalovce - Slovan Bratislava v Michalovciach 27.októbra 2019. Foto: TASR – Roman Hanc

Dvadsaťpäťročný Dražič v poľskom klube už hosťoval na jar 2020. Nová dohoda o hosťovaní znie do konca sezóny 2020/21.

Bratislava 2. októbra (TASR) - Slovenský futbalový majster Slovan Bratislava poslal už druhýkrát srbského stredopoliara Dejana Dražiča na hosťovanie do poľského Zaglebie Lubin. "Belasí" sa tiež dohodli s gréckym útočníkom Georgiosom Tzovarasom na rozviazaní zmluvy.

Dvadsaťpäťročný Dražič v poľskom klube už hosťoval na jar 2020. Nová dohoda o hosťovaní znie do konca sezóny 2020/21. „Čo sa týka Dejana Dražiča, tak na jeho pozícii máme silnú konkurenciu, preto sme hľadali možnosti hosťovania, kde by mohol pravidelne hrávať. Veríme, že Dejanovi sa v preňho známom prostredí v Zaglebie Lubin bude dariť, pričom budeme pozorne sledovať jeho výkony," povedal pre klubový web Slovana generálny riaditeľ klubu Ivan Kmotrík ml., ktorý načrtol aj ďalšie zmeny: "Keďže budeme hrať dve súťaže, pracujeme na ďalších odchodoch hráčov s nízkou minutážou. V tejto chvíli vieme potvrdiť ukončenie spolupráce s Georgiosom Tzovarasom. Rokovania prebiehajú aj s ďalšími hráčmi."