Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Utorok 23. apríl 2024Meniny má Vojtech
< sekcia Šport

Volejbalistky Dubovcová s Nestarcovou začali výhrou na Grand Slame

Najúspešnejšie plážové volejbalistky Dominika Nestarcová (vľavo) s Natáliou Dubovcovou Foto: TASR/Pavel Neubauer

Ešte dnes o 8.30 h SELČ sa Dubovcová s Nestarcovou stretnú so švédsky párom a v poslednom súboji skupiny sa stretnú v piatok s Nemkami.

Siamen 24. októbra (TASR) - Víťazný vstup zaznamenali slovenské reprezentantky Natália Dubovcová a Dominika Nestarcová na záverečnom podujatí Grand Slamu v plážovom volejbale v čínskom Siamene.

V základnej F-skupine zdolali Slovenky, nasadené ako číslo 11, švajčiarsku dvojicu Tanja Goricanecová, Tanja Hüberliová za 34 minút hladko 2:0.

V druhom zápase šieste nasadené Nemky Katrin Holtwicková, Ilka Semmmlerová si rovnakým pomerom setov poradili so švédskym duom Nina Grawenderová, Katrin Lundqvistová.

Ešte dnes o 8.30 h SELČ sa Dubovcová s Nestarcovou stretnú so švédsky párom a v poslednom súboji skupiny sa stretnú v piatok s Nemkami. Práve Holtwicková so Semmlerovou ukončili víťazné ťaženie Sloveniek na predchádzajúcom turnaji v Sao Paulo, keď v 2. kole s nimi vyhrali 2:0.



výsledky:

F-skupina:

Natália DUBOVCOVÁ, Dominika NESTARCOVÁ (11-SR) - Tanja Goricanecová, Tanja Hüberliová (22-Švajč.) 2:0 (13, 14), 34 minút

Katrin Holtwicková, Ilka Semmlerová (6-Nem.) - Nina Grawenderová, Katrin Lundqvistová (27-Švéd.) 2:0 (13, 14), 33 minút