Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

Dukla Trenčín naďalej aj s Jozefom Švecom a Enrikom Švecom

Na snímke zľava Jozef Švec (HK Dukla Trenčín) a Alex Breton (HC‘05 Banská Bystrica) v 1. zápase predkola Kaufland play off Tipos extraligy HK Dukla Trenčín - HC‘05 Banská Bystrica, 24. marca 2021 v Trenčíne, foto z archívu. Foto: TASR - Radovan Stoklasa

Obranca Enrik Švec počas minulého ročníka prišiel do Dukly z Dubnice. Odohral 35 zápasov, v ktorých strelil jeden gól a pridal aj päť asistencií.

Trenčín 11. júna (TASR) - V drese Dukly Trenčín budú pôsobiť aj v novom ročníku 2021/2022 Jozef Švec a Enrik Švec. Klub o tom informoval na svojom konte na sociálnej sieti.

Dvadsaťpäťročný útočník Jozef Švec je súčasťou trenčianskeho kádra už od sezóny 2014/15. Je špecialistom na oslabenia, v minulom ročníku zaznamenal v základnej časti 14 bodov v 46 zápasoch a v play-off pridal ďalšie štyri body v 10 dueloch.

O štyri roky mladší Enrik Švec je obranca, počas minulého ročníka prišiel do Dukly z Dubnice. Odohral 35 zápasov, v ktorých strelil jeden gól a pridal aj päť asistencií. Pred play-off sa nešťastne zranil a v najdôležitejšej časti sezóny nemohol tímu pomôcť.