Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Nedela 12. máj 2024Meniny má Pankrác
< sekcia Šport

Dukla Trenčín odštartovala letnú prípravu, zapojilo sa 28 hráčov

Hráči a organizačný tím Dukly Trenčín pózujú na spoločnej fotografii s bronzovými medailami po tom, čo prehrali vo štvrtom semifinálovom zápase play off hokejovej Tipsport extraligy Dukla Trenčín - HC Slovan Bratislava 30. marca 2012 v Trenčíne. Foto: TASR/Radovan Stoklasa

Táto prvá časť potrvá do 30. júna, potom budú mať hráči dovolenky a 23. júla už vykorčuľujú na ľad.

Bratislava 30. apríla (TASR) - Ako prví odštartovali v pondelok letnú prípravu na novú sezónu v extraligovej hokejovej Dukle Trenčín. Trénerskej dvojici Róbert Kaláber-Jozef Daňo sa do nej zapojilo 28 hráčov. Táto prvá časť potrvá do 30. júna, potom budú mať hráči dovolenky a 23. júla už vykorčuľujú na ľad.

"V rámci leta sa budeme pripravovať štyrikrát v týždni. Celá príprava sa bude odvíjať v domácom prostredí, kde máme na to ideálne podmienky, či už na behanie na Brezine, bicyklovanie, fitnes centrum, alebo gymnastickú telocvičňu," povedal pre TASR Róbert Kaláber. Ako sa priznal, situáciu im sťažuje skutočnosť, že nevedia akú podobu bude mať extraliga v novom ročníku. "Neviem či v nej bude osem, alebo desať účastníkov. Aj preto sme v súvislosti s hráčmi trocha opatrní. Isté je, že už nebudú u nás pokračovať starší hráči, ktorým sa skončili zmluvy Tvrdoň, Melichárek, Fabuš. Na druhej strane sme radi, že sa nám podarilo udržať Jána Pardavého. Ten sa bude pripravovať iba individuálne a k tímu sa pripojí, až keď vykorčuľuje na ľad 23. júla. Našou snahou je urobiť celú letnú prípravu tak, aby v tej drine našli chlapci aj nejaké spestrenie."