Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Pondelok 20. máj 2024Meniny má Bernard
< sekcia Šport

Dvorský v zápase so 4 bodmi, Petrovský zariadil svojmu tímu predĺženie

Na snímke útočník Dalibor Dvorský. Foto: TASR - Jaroslav Novák

Dvorský mal na konte aj dve plusky a so šiestimi strelami bol jeden z najaktívnejších hráčov. Bodoval vo štvrtom zápase za sebou a svoju produktivitu v tomto období (5+5) takmer zdvojnásobil.

Toronto 22. januára (TASR) - Slovenský hokejista Dalibor Dvorský zaznamenal v nedeľnom zápase zámorskej OHL štyri kanadské body. Dvoma gólmi a asistenciami potiahol Sudbury Wolves proti Barrie Colts (6:3). Jeho krajan Servác Petrovský zas zaznamenal dva kanadské body (1+1) za Owen Sound Attack a prispel k triumfu 6:5 pp na ľade Ottawy 67s.

Dvorský mal na konte aj dve plusky a so šiestimi strelami bol jeden z najaktívnejších hráčov. Bodoval vo štvrtom zápase za sebou a svoju produktivitu v tomto období (5+5) takmer zdvojnásobil. V prebiehajúcej sezóne OHL má priemer 1,73 bodu na jeden duel a celkovo 23 gólov a 22 asistencii.

Petrovského tím prehrával ešte v 52. minúte 1:5. Slovák asistoval pri kontaktnom góle a v predposlednej minúte zaistil svojmu tímu predĺženie. Okrem toho mal tri strely na bránku a jednu mínusku. Bodoval v siedmom z predošlých ôsmich duelov a v tejto sezóne má bilanciu 13+22.