Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 26. apríl 2024Meniny má Jaroslava
< sekcia Šport

Dybala tretím hráčom Juventusu s pozitívnym testom na koronavírus

Hráč Juventusu Turín Paulo Dybala, archívna foto. Foto: TASR/AP

Stal sa tretím hráčom talianskeho majstra s ochorením COVID-19 po Danielem Ruganim a Blaisovi Matuidim.

Turín 21. marca (TASR) - Argentínsky futbalista Paulo Dybala z Juventusu Turín mal pozitívny test na nový koronavírus. Stal sa tretím hráčom talianskeho majstra s ochorením COVID-19 po Danielem Ruganim a Blaisovi Matuidim.

Dvadsaťšesťročný útočník to potvrdil v sobotu večer na Instagrame. Juventus pritom len pred štyrmi dňami kategoricky poprel, že Dybala je nakazený koronavírusom. Vedenie Juventusu dávnejšie informovalo, že vrátane zamestnancov klubu a hráčov je v karanténe 121 ľudí.

"Paulo je v dobrovoľnej domácej karanténe v Taliansku a nemá symptómy choroby. Cíti sa dobre," uviedol Juventus v komuniké. Dybala na sociálnej sieti uviedol, že je pozitívna aj jeho priateľka Oriana Sabatiniová, ale "našťastie sme v perfektnej kondícii." Spolu je v talianskej Serii A pozitívnych viac ako desať futbalistov.


Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo je stále v izolácii v rodnej krajine. Tridsaťpäťročný útočník minulý týždeň odcestoval domov na Madeiru navštíviť matku, ktorá utrpela mŕtvicu.

V Taliansku k sobote podvečer evidovali viac ako 53-tisíc prípadov ochorenia COVID-19 a 4825 obetí. Celkovo vo svete zaznamenali viac než 297-tisíc prípadov ochorenia COVID-19 a vyše 12.750 úmrtí.