Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Štvrtok 28. marec 2024Meniny má Soňa
< sekcia Šport

EKL: Na domáci osemfinálový zápas Slovana predali vyše 7000 vstupeniek

Na snímke sektor fanúšikov Slovana počas zápasu 21. kola futbalovej Fortunaligy ŠK Slovan Bratislava - FC Spartak Trnava na Tehelnom poli v Bratislave 3. marca 2019. Foto: TASR - Pavel Neubauer

"Belasí" odohrajú domáci osemfinálový zápas vo štvrtok 16. marca na Tehelnom poli, súpera spoznajú po žrebe v závere februára.

Bratislava 2. decembra (TASR) - Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava od štvrtka spustil voľný predaj pre všetkých záujemcov o vstupenky na osemfinále Európskej konferenčnej ligy. "Belasí" odohrajú domáci osemfinálový zápas vo štvrtok 16. marca na Tehelnom poli, súpera spoznajú po žrebe v závere februára. Po prvom dni spustenia voľného predaja má svoju vstupenku už viac než 7000 fanúšikov.

"Sme veľmi príjemne prekvapení, ako fanúšikovia zareagovali na spustenie vianočného predaja vstupeniek na osemfinále Európskej konferenčnej ligy. Po prvom dni od spustenia voľného predaja sme prekročili celkové číslo 7 000 vstupeniek. Veľmi radi vidíme, že slovanisti a slovanistky chcú prísť na osemfinále, aj keď ešte nepoznajú meno súpera. Uvidia však svoj Slovan, a to v najväčšom zápase za viac než 50 rokov. Predaj vstupeniek naďalej prebieha a ak ešte naši priaznivci váhajú nad vianočným darčekom, stále môžu sebe či blízkym dopriať pod stromček tento jedinečný futbalový zážitok,“ povedal pre oficiálnu webovú stránku Slovana marketingový riaditeľ klubu Tomáš Straka.