Quantcast
Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky
Piatok 3. máj 2024Meniny má Galina
< sekcia Šport

Elitný kickbox Európskej ligy W5 prichádza na Slovensko

Foto: W5

Svetová verzia W5 a najväčšia sieť herní „Rebuy Stars” uvádza sériu elitných bojových šou vo východnej Európe pod spoločným názvom EURÓPSKA LIGA W5 - W5 EUROPEAN LEAGUE.

Bratislava 14. júna (OTS) - Nová séria športových a exkluzívnych podujatí, podľa pravidiel profesionálneho kickboxu W5 sa začala v Chorvátsku pod spoločným heslom „Šťastena praje odvážnemu” pokračuje už v sobotu na Slovensku.

Turnaje sa uskutočnia: 18. júna v Prievidzi, 10. septembra vo Zvolene a 12. novembra v Košiciach. Trojicu slovenských miest dopĺňa chorvátsky Záhreb, kde sa súboje konali 4. júna.

Hlavným rysom bojových šou európskej série bude ich „uzavretá forma”: tieto turnaje bude môcť navštíviť len veľmi obmedzený počet hostí.
V skutočnosti budeme mať iba kruh s asi tridsiatimi stolmi pre VIP hostí. Takéto riešenie umožní našej šou poskytnúť čo najinteraktívnejší charakter. Spoločne s našimi partnermi z Rebuy Stars sme sa rozhodli vytvoriť samostatný svet a poskytnúť nový výraz zábavnému odvetviu vo východnej Európe. Bude to atmosféra pre elitných hostí. Svetelná a laserová šou, grafika, zvuky, zábavné triky, všetko je smerované na vytvorenie dokonalého spôsobu, aby sa hostia cítili maximálne zapojení do šou. Ale ešte zaujímavejšie je, že spolupráca W5 a hviezd Rebuy Stars vzbudzuje pozornosť nielen medzi VIP obecenstvom, ale aj medzi všetkými fanúšikmi kickboxu. Myslím si, že každý kto bude môcť navštíviť turnaje tejto série bude túžiť zdieľať takúto skúsenosť. Prečo teda hľadáme synergiu s herňami Rebuy Stars? Pretože obaja, Rebuy aj W5, chápu čo môže presne znamenať zanietenie a vášeň bojovníkov a duch súboja” - popisuje ideu EURÓPSKEJ LIGY W5 prezident svetovej verzie W5 - Sergej Chepinoga.

Elita v Prievidzi
Ťahákom pre divákov bude predovšetkým súboj Slováka Vladimíra Idrányiho s Holanďanom, dvojnásobným majstrom sveta série W5, Darrylom Sichtmanom. “Zaujímavé bude aj stretnutie talentovaného Milana Paleša, o ktorom sa hovorí, že môže zastaviť úspešné ťaženie ruského šampióna Vlada Dimond Tuinova. Určite si prídu na svoje aj fanúšikovia najťažšej hmotnostnej kategórie nad 105 kg,” uvádza prezident W5.

Pri podujatí „W5 a Rebuy Stars” v Prievidzi, rovnako ako to bolo u predchádzajúceho podujatia v Záhrebe, bude zdarma poskytnuté vysielanie naživo na veľkom verejnom priestranstve centra „KORZO”, neďaleko miesta kde sa uskutoční turnaj. Bojovníci do centra prídu hneď po svojom súboji a budú sa venovať fanúšikom.

Podrobné informácie o turnaji v Prievidzi: https://w5kick.tv/broadcasts/10

Turnaje majú nielen spoločný slogan „Šťastena praje odvážnemu”, ale aj spoločnú tabuľku hodnotenia. Víťaz série bude uchádzačom o titul majstra sveta W5.
Ak pre hostí bude šou „W5 a Rebuy Stars” jedinečným diváckym zážitkom, potom pre zúčastnených bojovníkov to bude aj skvelý spôsob ako naplniť svoje profesionálne portfólio.
Vysielanie naživo z turnajov v systéme PPV bude dostupné na video portáli w5kick.tv a Apple TV. Tradičné vysielanie z turnajov W5 sa uskutoční na popredných európskych televíznych kanáloch a Internetových portáloch.